Projectomschrijving

Welkom bij De Koffiezaak

Welkom bij De Koffiezaak
De Koffiezaak is een moderne, eigentijdse espressobar en koffie/thee winkel met inmiddels vier vestigingen, alle zijn centraal gelegen.

De Koffiezaak Hermitage aan de Hermitage Shopping; het nieuwe winkeldomein tussen NS station en Stadshart van Zaandam. De Koffiezaak Gedempte Gracht is een hippe ‘to go’ vestiging.

De Koffiezaak Wormerveer, gelegen aan de nieuwe hotspot Zaanbocht in Wormerveer en last but not least de onlangs geopende vestiging in De VersKade aan de Westzijde in Zaandam.

Alle vestigingen van De Koffiezaak zijn ideaal gelegen voor forensen, bezoekers en winkelend publiek. Zij kunnen hier genieten van echte Barista koffie en natuurlijk heerlijke verse ambachtelijke taarten.

Koffie

De Koffiezaak heeft een bijzonder spannende koffiekaart, die naast de klassieke Italiaanse koffievarianten ook bijzondere specials telt, zoals Caffè Mojo of Caffè Marakkech, eigen creatie’s die je kunt omschrijven als een echte verwenkoffie’s.

Duurzaam

De Koffiezaak heeft naast twee biologische Huisblends een uitgebreid assortiment aan Specialty Coffee’s. Daarnaast zijn o.a. de koffiebonen van Manetti, Giraffe Coffee en Dutch Barista Coffee te koop. Koffiebonen worden op aanvraag vers gemalen. Alle koffie is duurzaam, de meeste zijn 100% biologisch geteeld. Daarnaast kunt u genieten van allerlei heerlijkheden voor bij uw koffie of thee.

Drijvende kracht achter De Koffiezaak is Martin Bergsma, dé expert van de Zaanstreek op koffiegebied. Hij laat je graag kennismaken met nieuwe koffiesmaken en trends.

Website: www.dekoffiezaak.nl
Telefoonnummer: 075-202 4111

De Koffiezaak in de VersKade in ZaandamDe Koffiezaak in de VersKade in Zaandam